- 3X SOLO – Unfold at Cacaofabriek Helmond 2017

- Branching Fields – Groninger Museum 2016

- ALL IS GIVING Public Artspace 2013

ALL IS GIVING

PUBLIC ARTSPACE Groningen

15 september t/m 17 november 2013


 

Works by
Manu Baeyens, Geert Bartelink, Daniela Bershan, Gjalt Blaauw, Alban Karsten Bras, Adam Colton, Karin van Dam, Gijs Deddens, Jan Dietvorst, Bonno van Doorn, Zoro Feigl, Irene Fortuyn, Gijs Frieling, Nina Glockner, Esther de Graaf, Hendrik Jan Hunneman, Malyssa ten Hove, Ad de Jong, Paul de Jong, Irem kaneli en Stijn Smit, Iris Kensmil, Natasja Kensmil, Jimi Kleinbruinink, Sam Geer van der Klugt, Maaike Knibbe, Jean Bernard Koeman, Frank Koolen, Aldo Kroese, Henrik KrÖner, Sebastian de Line, Jana van Meerveld, Rik Meijers, Sachi Miyachi, Bernice Nauta, Jonas Ohlsson, Maurits van Putten, Charlotte Schleiffert, Bert Scholten, Anami Schrijvers, William Speakman, Benjamin Verdonck, Henk Visch, Leonard Witte, Philippe Wolthuis

www.allisgiving.nl

BOEK ALL IS GIVING – 15 euro

http://www.allisgiving.nl/boek-all-is-giving.html

U kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen naar info@allisgiving.nl met uw naam en adres gegevens. Voor 15 euro plus 3 euro verzendkosten sturen wij u het boek toe.

 

 


View Larger MapWorks

Contact

CV

Links