– The Width of a Circle W139 2018

– Anningahof Zwolle 2017

– ALL IS GIVING Public Artspace 2013

ALL IS GIVING

PUBLIC ARTSPACE Groningen
Initiated by Ad de Jong and Esther de Graaf

15 september t/m 17 november 2013


Works by
Manu Baeyens, Geert Bartelink, Daniela Bershan, Gjalt Blaauw, Alban Karsten Bras, Adam Colton, Karin van Dam, Gijs Deddens, Jan Dietvorst, Bonno van Doorn, Zoro Feigl, Irene Fortuyn, Gijs Frieling, Nina Glockner, Esther de Graaf, Hendrik Jan Hunneman, Malyssa ten Hove, Ad de Jong, Paul de Jong, Irem kaneli en Stijn Smit, Iris Kensmil, Natasja Kensmil, Jimi Kleinbruinink, Sam Geer van der Klugt, Maaike Knibbe, Jean Bernard Koeman, Frank Koolen, Aldo Kroese, Henrik KrÖner, Sebastian de Line, Jana van Meerveld, Rik Meijers, Sachi Miyachi, Bernice Nauta, Jonas Ohlsson, Maurits van Putten, Charlotte Schleiffert, Bert Scholten, Anami Schrijvers, William Speakman, Benjamin Verdonck, Henk Visch, Leonard Witte, Philippe Wolthuis

www.allisgiving.nl

BOOK ALL IS GIVING – 15 euro

http://www.allisgiving.nl/boek-all-is-giving.html

U kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen naar esther@estherdegraaf.nl met uw naam en adres gegevens. Voor 15 euro plus 3 euro verzendkosten sturen wij u het boek toe.


View Larger MapWorks

Contact

CV

Links